Lees hier de ervaringen met Feel Connected

Mark Dessing


Vandaag een behandeling bij Franc gehad. Mooie ontdekking! Franc straalt veel rust en vertrouwen uit en dat helpt om je open te stellen! Fijn om te constateren dat er balans is! Dank je wel Franc voor deze ervaring!

Lisa Jansen


Franc heeft me echt goed geholpen. Ik stond op een tweesprong in mijn leven. Waar moet ik nu voor kiezen. Met de kennis en kunde van Franc heb ik middels verschillende behandelingen weer richting gekregen. Bij de tweesprong heb ik de weg van de vrijheid gekozen. Ik ben nu duidelijk in balans, veel meer verbonden met mezelf.  Daarnaast heb ik ook veel meer rust gekregen en tools om deze rust ook mijzelf te creëren in de hectiek van de dag.

Mark


Na een prettige kennismaking en behandeling door Franc, weer rust en kracht gevonden. Erg fijn om de balans weer op orde te hebben.

Kees Vermeer


Ik kwam voor  fysieke pijn in mijn knie, de fysiotherapeut kon mij er niet van af helpen. Bij de intakesessie bleek er meer achter te zitten. Door een aantal tegenslagen in het afgelopen jaar had mijn vertrouwen een deuk opgelopen. Ik was bang om te vertrouwen op mijn intuitie.  Na 3 behandelingen ben ik mijn pijn kwijt en ben ik een nieuwe weg ingeslagen en ga de toekomst vol vertrouwen in. Dank je wel Franc voor deze mooie sessies.

Deel uw ervaring!

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op!