Hoe Starten We?

Het eerste contact

Alles begint bij het eerste contact, via de telefoon, mail of app. Vanaf dat moment start ik met een intakegesprek. Dit duurt gemiddeld een half uur tot een uur. Ik breng de klachten in kaart, en we stellen gezamenlijk het behandelplan op. Hoeveel behandelingen er nodig zijn verschilt per persoon en situatie. Sommige klachten kunnen met een behandeling al een stuk verbeteren.  In principe kan je met 3 behandelingen met mij de stap maken naar Feel Connected. In het geval van meer langdurige of zelfs chronische klachten zijn er doorgaans meer behandelingen nodig. Samen overleggen we wat wenselijk, nodig en haalbaar is. Het is mogelijk dat na de eerste behandeling de klacht zich iets kan verergeren. Dit is geen reden voor ongerustheid, er is namelijk een genezingsproces in werking gezet. De behandeling werkt vaak nog dagen door. Na de behandeling is ook goed om veel water te drinken, om de afvalstoffen snel af te voeren.

Een behandeling bij Feel Connected:

 • Geeft weer verbinding met jezelf.
 • Je neemt het heft weer in handen.
 • Het versterkt je eigenwaarde.

Reiki bij Feel Connected:

 • Vitaliseert lichaam en geest.
 • Bevordert de zelfontwikkeling.
 • Bevordert het zelfgenezend vermogen.
 • Ik kwam voor  fysieke pijn in mijn knie, de fysiotherapeut kon mij er niet van af helpen. Bij de intakesessie bleek er meer achter te zitten. Door een aantal tegenslagen in het afgelopen jaar had mijn vertrouwen een deuk opgelopen. Ik was bang om te vertrouwen op mijn intuitie.  Na 3 behandelingen ben ik mijn pijn kwijt en ben ik een nieuwe weg ingeslagen en ga de toekomst vol vertrouwen in. Dank je wel Franc voor deze mooie sessies.
  Kees Vermeer
 • Franc heeft me echt goed geholpen. Ik stond op een tweesprong in mijn leven. Waar moet ik nu voor kiezen. Met de kennis en kunde van Franc heb ik middels verschillende behandelingen weer richting gekregen. Bij de tweesprong heb ik de weg van de vrijheid gekozen. Ik ben nu duidelijk in balans, veel meer verbonden met mezelf.  Daarnaast heb ik ook veel meer rust gekregen en tools om deze rust ook mijzelf te creëren in de hectiek van de dag.
  Lisa Jansen
 • Na een prettige kennismaking en behandeling door Franc, weer rust en kracht gevonden. Erg fijn om de balans weer op orde te hebben.
  Mark

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op!