Tarieven

Prijs intake behandeling

75,- p/u

Inclusief eerste sessie

Prijs behandeling of coaching

60,- p/u

3 sessies inclusief intake € 175,-
Vaste korting van € 20,-

Prijs Reiki behandeling

60,- p/u

3 sessies inclusief intake € 160,-
Vaste korting van € 20,-

Voorwaarden

 • Je ontvangt per behandeling / coaching traject een factuur. Je kan deze bij mij contant afrekenen of per bank overmaken. Feel Connected in 3 sessies, betaal je vooruit na de eerste sessie en wordt bij de intake afgestemd.
 • Afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.
 • Op alle behandelingen en coaching trajecten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.
 • Praktijk Feel Connected is aangesloten bij vereniging Reiki Cirkel onder lidnummer: M16/0962.
 • Ik kwam voor  fysieke pijn in mijn knie, de fysiotherapeut kon mij er niet van af helpen. Bij de intakesessie bleek er meer achter te zitten. Door een aantal tegenslagen in het afgelopen jaar had mijn vertrouwen een deuk opgelopen. Ik was bang om te vertrouwen op mijn intuitie.  Na 3 behandelingen ben ik mijn pijn kwijt en ben ik een nieuwe weg ingeslagen en ga de toekomst vol vertrouwen in. Dank je wel Franc voor deze mooie sessies.
  Kees Vermeer
 • Franc heeft me echt goed geholpen. Ik stond op een tweesprong in mijn leven. Waar moet ik nu voor kiezen. Met de kennis en kunde van Franc heb ik middels verschillende behandelingen weer richting gekregen. Bij de tweesprong heb ik de weg van de vrijheid gekozen. Ik ben nu duidelijk in balans, veel meer verbonden met mezelf.  Daarnaast heb ik ook veel meer rust gekregen en tools om deze rust ook mijzelf te creëren in de hectiek van de dag.
  Lisa Jansen
 • Na een prettige kennismaking en behandeling door Franc, weer rust en kracht gevonden. Erg fijn om de balans weer op orde te hebben.
  Mark

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op!