Wie ben ik?

Ik ben Franc Kleizen, gediplomeerd Holistisch Therapeut, Coach en Reiki Master. Ik ben intuïtief maar ook nuchter. Met mijn Twentse achtergrond “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg” is mijn visie op het holistische therapie ook nuchter en pas deze ook zo toe. Na mijn studie Facilitair Management heb ik mij gesetteld in Arnhem. Na vele managementfuncties in het facilitaire werkveld ben ik na een sabbatical in aanraking gekomen met Reiki. Vervolgens de opleiding tot Holistisch therapeut gedaan met het idee om verder te werken aan mij zelf.

Er ging een totaal nieuwe wereld voor mij open. Hier ligt mijn passie. In mijn voorgaande functies heb ik deze passie nooit kunnen vinden blijkt nu want ik liep telkens tegen problemen aan die ik maar niet goed kon verklaren. Het licht is gaan schijnen. Middels mijn energierijke handen, mensen helpen die niet in hun kracht staan. In mijn praktijk wil ik op basis van de holistische visie cliënten behandelen en/of coachen. Daarnaast ben ik ook Reiki master en kan je ook Reiki behandeling ontvangen.

Mijn missie: Om de wereld te veranderen is niet je missie. Om jezelf te veranderen is niet je doel, maar om te ontwaken in natuurlijke staat is je mogelijkheid.

Mijn Ontdekking

Ik heb tijdens mijn opleiding aan den lijve ondervonden wat de holistische visie met je doet. Als er een verstoring plaatsvindt op één van de niveaus, fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch of spiritueel, dan ontstaat er een disbalans met allerlei lichamelijke of fysieke klachten als gevolg.  Met de juiste mindset, intenties en bewustzijn heb ik dat kunnen creëren wat ik  graag wil in mijn leven. Dat is niet even makkelijk want we ontwikkelen allemaal, en daar ben ik geen uitzondering op, in onze vroegste jeugd sluiers, overlevingsmechanismen, overtuigingen en patronen over wie je denkt te zijn. Dit ontstaat o.a. door je opvoeding, cultuur, verwachtingen en oordelen van anderen en emotionele gebeurtenissen. Hierdoor wordt overschaduwd wie je in werkelijkheid al bent. Met verschillende technieken en coaching gesprekken ben ik gekomen waar ik nu ben.

Vanuit mijn gevoel en vrijheid, cliënten hun pad te laten volgen om weer te verbinden met zichzelf.

  • Ik kwam voor  fysieke pijn in mijn knie, de fysiotherapeut kon mij er niet van af helpen. Bij de intakesessie bleek er meer achter te zitten. Door een aantal tegenslagen in het afgelopen jaar had mijn vertrouwen een deuk opgelopen. Ik was bang om te vertrouwen op mijn intuitie.  Na 3 behandelingen ben ik mijn pijn kwijt en ben ik een nieuwe weg ingeslagen en ga de toekomst vol vertrouwen in. Dank je wel Franc voor deze mooie sessies.
    Kees Vermeer
  • Franc heeft me echt goed geholpen. Ik stond op een tweesprong in mijn leven. Waar moet ik nu voor kiezen. Met de kennis en kunde van Franc heb ik middels verschillende behandelingen weer richting gekregen. Bij de tweesprong heb ik de weg van de vrijheid gekozen. Ik ben nu duidelijk in balans, veel meer verbonden met mezelf.  Daarnaast heb ik ook veel meer rust gekregen en tools om deze rust ook mijzelf te creëren in de hectiek van de dag.
    Lisa Jansen
  • Na een prettige kennismaking en behandeling door Franc, weer rust en kracht gevonden. Erg fijn om de balans weer op orde te hebben.
    Mark

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op!